skip to Main Content

Laura Requena – FOTOGRAFIA

Llicenciada en Lletres (portugués / francés / llatí) per la Universitat Estadual Paulista (UNESP / Assis) amb èmfasi en l'anàlisi del discurs. Màster en Fotografia, Art i Tècnica per la Universitat Politècnica de València i estudiant de Cinematografia.

Berta Ortuño – TÈCNICA DE SO I IL·LUMINACIÓ

Tècnica Superior de So per a audiovisuals i espectacles. Va començar a treballar en els escenaris en 2016, comptant amb ella des de llavors importants empreses i ha format part de l'equip tècnic de nombrosos festivals per tota la geografia del país.

Marta Rodríguez – COMUNICACIÓ & MÀRQUETING

Llicenciada en Publicitat i RR. PP en la Universitat de Sevilla, amb especialitat en Producció executiva d'espectacles i Gestió Cultural al Brasil. Experta a teixir xarxes, ha estat immersa en nombrosos projectes de cooperació i cultura internacional.

Macarena Salas – DIRECCIÓ / PRODUCCIÓ

Llicenciada en Arts per la Universitat de Xile i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Universitat Politècnica de València, on ha conreat diversos projectes entre ells: Nehuen Taverna Vegana, Comporta't Lògic Produccions i Ruge Rosario.

Annabel Nadal – DIRECCIÓ / PROGRAMACIÓ

Fa 20 anys que està immersa en la música valenciana; per ella han passat nombrosos grups que han recorregut tota la nostra geografia i més enllà. Ha posat en marxa centenars de concerts i festivals, ajudant a crear un circuit de qualitat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X