skip to Main Content

Emprenedores en temps de pandèmia: La Salà

En temps d’incertesa enfront de les mesures del COVID, l’equip de la Salà aquesta treballant i posant a punt un nou espai cultural per a la Comunitat Valenciana que iniciarà el seu activades a partir del pròxim mes d’Octubre.

El treball en equip, inspirar la llibertat a través de l’art, les ganes de continuar i enfortir el teixit cultural i artístic de la nostra comunitat i la passió pel treball que realitzen són les motivacions que fan que Annabel Nadal i Macarena Salas s’inicien en aquesta gran aventura, acompanyades d’una forta tripulació.

Una programació variada i de qualitat que comprenga l’ampli ventall de les arts en la seua màxima expressió.

Annabel Nadal

Gestió, direcció i programació de la Salà

Pegolina de principis dels 80, llicenciada en història i enamorada del seu país. Fa 20 anys que està immersa en la música valenciana, a la qual es va introduir de la mà d’un dels grups més destacats de tots els temps: La Gossa Sorda.
Fa 10 anys s’embarca en la seva pròpia empresa en el sector de la indústria musical; Support Produccions, convirtiendose així en la primera dona que dirigeix una productora de concerts i management del País Valencià.

Per ella han passat nombrosos grups, que han recorregut tota la nostra geografia i més enllà, i ha posat en marxa centenars de concerts i festivals, ajudant a crear un circuit de qualitat per als nostres músics. També ha produït concerts internacionals, com el de Carrer 13, Dub Inc, Miss Bolívia…i molt emotius com el 25 d’abril de 2015 en la plaça de toros de València, amb més de 1000 artistes i 30 actuacions.

De concerts de més de 15.000 assistents a l’aforament reduït de la Salà com a evolució natural, mostra de la seva maduresa i professionalitat.

Macarena Salas López

Gestió, direcció i producció en La Salà

“Tot és actitud”, és el seu lema davant el projecte i la vida.
Llicenciada en Arts per la Universitat de Xile i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Universitat Politècnica de València.

Arriba des de Xile fa més d’una dècada, seguint els seus orígens fins a la terra del seu avi, aterrant per fortuna en el Cabanyal, lloc on ha crescut i conreat diversos projectes com Co-Fundadora, entre ells: Nehuen Taverna Vegana, Comporta’t Lògic Produccions i Rugeix Rosario, festes culturals del Cabanyal Canyamelar.

Li encanten els canvis i desafiaments. Actualment és integrant i baixista de Amazonians, una de les principals bandes de reggae roots composta per dones. Forma part de les Filles de la Cúmbia, transmetent els valors de la música ancestral i rebel, ballant en escenaris nacionals i internacionals. Compten a més amb la seva pròpia marca de moda upciclyng, HDLC.
Avui treballa i s’enfoca en el naixement i vida de la Salà, espai plural i multifuncional, que aspira respecte, cultura i molta diversió.

Marichiweu!

Juntes ens iniciem en un projecte col·lectiu, que promet innovació, ocupació i diversitat.

Pròximament, data d’obertura.

Segueix-nos en les nostres xarxes i forma part d’aquesta família.

Aquesta Publicació Té 0 Comentaris

Deixa un comentari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X