skip to Main Content

La importància de les sales de concert

Hi ha un gran “per què” darrere d’una sala de concerts, darrere d’una experiència cultural. En una situació mundial en el qual el sector s’ha vist desplaçat a un últim pla, des de la Salà ens unim a la iniciativa ALERTA ROJA d’aquest 17 de Setembre, en solidaritat de totes les nostres companyes i companys que treballen per un món més lliure i humà a través de la producció artística.

En el nostre cas, La Salà i les sales de concert en general són el nostre hàbitat natural, un espai en el qual creguem des de l’estima, la inspiració, el treball en equip i la justícia social. Fruit de l’enamorament de dues amigues, Maca Salas i Annabel Nadal, La Salà neix per a continuar inspirant la llibertat en temps de restricció, des de la responsabilitat i el coneixement que la música és una eina catalitzadora de l’empoderament, dels nostres sentirs i objectius.

Conreant una visió positiva i esperançadora cap al sector, la nostra balança s’equilibra entre un equip i punts de vista molt diversos, en els quals cada vegada és més necessari el diàleg i la construcció col·lectiva per a afrontar aquestes situacions d’incertesa i pensar en nous formats que s’adapten a les necessitats i mesures d’aquesta pandèmia.

“S’ha de continuar reivindicant des de la diferència de què “som cultura”, fent la pedagogia necessària perquè s’entenga tant a la societat, com a la classe política, per una qüestió vital de guanyar-te el sou, però sobretot com a qüestió col·lectiva, que abraça el “bé comú” exposa Annabel.

Proposem i apostem per la solidaritat i la confiança entre els agents del sector, entrellaçant propostes de programació, teixint xarxes que ens facen ser més fortes i visibles, creant circuits i cicles que li donen la importància que mereixen les sales de València i del món. Que sempre puguem continuar recitant, cantant i expressant-nos en aquests espais que ens fan sentir que estem vives.
De treballar en esdeveniments multitudinaris i grans produccions, Annabel i Maca proposen una experiència reduïda, en la qual s’equipare el plaer d’assistir a un concert, amb llegir un bon llibre, veure una bona pel·lícula o beure un bon vi. “Que totes aquestes sensacions tan personals i belles de la vida es convertisquen en alguna cosa col·lectiva per a compartir dins d’aquest espai”, així declara l’equip.

Que què aporten les sales de concert a la comunitat? Més cultura, més diversitat, més missatges, més ritmes, més vivències, més solidaritat, més formes de viure, més estímuls, tot allò necessari per continuar construint esperits crítics que s’allunyen del mainstream i ens faça creixer com a societat, en definitiva: menys ramat, més llibertat.

Des de la Salà volem compartir al món la nostra essència, que és intentar barrejar tot açò, mitjançant la música però també amb altres llenguatges, com el de les arts escèniques, inclús el cinema, la literatura… i fer de l’espai un lloc familiar que es vaja construint entre tota eixa gran família, amb les seues ganes de present, anhels de futur. I així caminar conjuntament, perquè la Salà es construïrà, escoltant als de dalt i als de baix l’escenari, es a dir, entre totes.

Aquesta Publicació Té 0 Comentaris

Deixa un comentari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X