skip to Main Content

La presència femenina arriba representant l’arrel amb Rocksteady Against The Machine

Diumenge que ve 20 de juny a les 19 tindrà lloc en La Salà la segona edició de Rocksteady Against The Machine amb l’espectacular veu de Paula Bam Bam en un repertori molt emotiu que proposa un viatge a l’origen de la música jamaicana.

Aconsegueix les teves entrades: https://www.taquilla.com/entradas/rocksteady-against-the-machine-paula-bam-bam—newentun-all-stars

Darrere de Newentun Rècord es troben Gerard villalba i Jose Gomez, que com a segell discogràfic aficando en els Poblats Marítims, té com a principal missió visibilitzar l’escena reggae valenciana en format vinil, realçant aquest suport físic com un dels de millor qualitat, calidesa i durabilitat en el temps.

El segell que comença a tenir el seu auge a la Comunitat Valenciana, reconeix que té una visibilitat i escolta internacional. Entrant a poc a poc en un sector que encara que minoritari, és molt fidel i permet que s’obrin els mercats a Califòrnia, Alemanya i alguns països de Llatinoamèrica. En l’escena local han treballat amb Payoh SoulRebel, Key Day, Amazonians, Paula Bam Bam, Jamaican Jazz Lovers… entre altres.

Cabanyal reggae ha estat un dels esdeveniments claus de Newentun, fent una comunió entre les presentacions de discos, ressenyes i esdeveniments amb artistes de la Comunitat Valenciana. Actualment presenten un nou projecte “Rocksteady” contra la màquina. “Cal donar-li valor a l’origen, abans del reggae es troba el rocksteady, l’esdeveniment proposa una tornada a l arrel, en contraposició amb l’actual sistema”.

Gerard ens compta la fidelitat de l’escena dins del públic adult, però cada vegada s’aproxima més un públic jove i divers que s’interessa per la cultura jamaicana. El dub no es concep sense l’arrel, tot està relacionat. La intenció de Rocksteady Against The Machine és reinterpretar l’època daurada dels anys del 66 al 69, amb formacions d’artistes locals. Existeix una gran proliferació de temes que no arriben al públic i és un luxe poder interpretar-los amb els grans músics de la Comunitat.

Foto: Mr Reychel

Amb una cuidada selecció de repertori, lletres i melodies, el rocksteady reivindica la unió dels pobles, sense deixar mai de costat les lletres d’amor i desamor que caracteritzen.

La salà serà la residència d’aquest projecte que a llarg termini es planteja com a format que pot exportar-se a diferents llocs i projectes.

Ens veiem diumenge que ve. Cultura i Salut!

Aquesta Publicació Té 0 Comentaris

Deixa un comentari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X