skip to Main Content

La Salà degustant O Polek

Una de les sensacions més especials d’arribar a un nou barri és conéixer als veïns, els establiments i projectes que construeixen la comunitat. Així està sent la nostra primera setmana de reobertura.

La Salà està composta per un equip de dones diverses, de diferents procedències i cultures. València,Xile, el Brasil… convergeixen en una creació rica en idees. I en arribar al Cedre, ens encanta sentir com la interculturalitat forma part del teixit d’una manera tan harmònica i saborosa.

Aquesta setmana hem conegut a Martina, que junt a la seua mare Elisabeth ens ha introduït a la delícia de la gastronomia Polaka, degustant els plats del restaurant O Polek.


O Polek significa “a casa de les poloneses” i és un somni familiar que s’ha fet realitat en el barri del Cedre. Des de 2018, O Polek ve a proposar-nos una experiència de cuina casolana i saludable, que ens sorpren per el desconeixement que fins llavors hem tingut d’ aquesta gastronomia.

La farina, la col fermentada, l’anet, la patata… són ingredients principals que omplen de creativitat els plats del restaurant. Els Pierogi i les salsitxes fumades són tot un espectacle! Martina i la seua mare han preparat un menú degustació, per a endinsar-nos en el sabor d’aquest país a manera de tapes, per a totes aquelles que vulgueu experimentar.

Ens encanta la passió amb la que Martina parla d’aquest lloc, de la seua vida en el Cedre, com a estudiant i dona emprenedora. Li encanta la seua diversitat, el contacte amb la gent, la quantitat de noves persones que passen pel seu establiment i amb les quals sempre comparteix alguna anècdota.
El restaurant està obert de dimecres a diumenge de 13 h fins al tancament de sopars i la cuina no tanca en tot el dia! A nosaltres ens encanta saber que en les nostres prèvies i post concert tenim menjar de qualitat i fet amb tant d’amor just al costat de la Salà. També pots menjar els seus plats a la nostra terrassa! El valor principal d’O Polek és La Família, i sens dubte així us tractaran.

Martina ens compta com la pandèmia ha afectat els establiments i ens dóna una conseqüència molt positiva i encoratjadora que s’està vivint en el Cedre: la unió del sector per a fomentar-nos els uns als altres, per a saber que junts som més forts i si ens recolzem guanyem totes.

Us deixem el telèfon, perquè feu la vostra reserva: 659 48 53 30
Cultura i sabor.

Aquesta Publicació Té 0 Comentaris

Deixa un comentari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X