skip to Main Content

La Salà i la Feira da Música del Brasil en connexió per a la ciculación artística internacional

La Salà i la Feira de la Música es connecten per primera vegada, per a dialogar sobre la digitalització cultural en temps de pandèmia i la internacionalització de projectes musicals valencians. 

Del 05 al 07 de Novembre la Feira de Música del Brasil enllaça negocis, difusió i coneixement pensant en l’accessibilitat i multiculturalitat amb convidats locals, nacionals i internacionals en una plataforma pionera i col·laborativa.

Laura Esparza i Carlos Esteban, serà la primera proposta valenciana que sonarà de l’altre costat del oceà,  junt amb més de 30 concerts de transmissió en directe. La plataforma serà llançada el dia de l’estrena de la Feira (05/11) en el següent enllaç: https://www.sympla.com.br/18-feira-da-musica__1034066

Laura Esparza i Carlos Esteban formen un duet valencià, nascut en 2019, la música dels quals reflecteix principalment força i sensibilitat al mateix temps. Estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb harmonies i melodies més tradicionals, interpretades pels instruments principals: guitarrai veu. El duet va nàixer arran d’un blegue de jazz i, a partir d’aquest moment, ambdós van començar acompartir espais tant d’aprenentatge com de creació musical.

L’any que el món va parar, la Feira dóna Música del Brasil continua gosada en les seues propostes, buscant solucions pràctiques. Creació de perfil customitzat, ludificació de l’experiència, explorar l’univers dels esdeveniments, accés a programació, notificacions de les nostres agendes favorites, integració en les xarxes socials, xat de converses privades, streaming de shows en directe, exposicions de galeries d’arts dins de la xarxa, sales per a oficines i tallers, rodes de negocis amb productors i programadors nacionals i internacionals, mostres audiovisuals i una proposta d’accessibilitat per a daltònics i deficients visuals són algunes de les característica de la proposta, incentivant a l’usuari a viure experiències, expressar-se i col·laborar.

Des de la Salà, ens sumem a aquesta construcció col·lectiva i intercultural, proposant la circulació artística, reflexionant i apostant sempre per les solucions creatives per a continuar construint un món més tolerant i lliure. Sense cultura no hi ha futur.

Aquesta Publicació Té 0 Comentaris

Deixa un comentari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X