skip to Main Content

Annabel Nadal – DIRECCIÓ / PROGRAMACIÓ

Fa 20 anys que està immersa en la música valenciana; per ella han passat nombrosos grups que han recorregut tota la nostra geografia i més enllà. Ha posat en marxa centenars de concerts i festivals, ajudant a crear un circuit de qualitat.

Pegolina de principis dels 80, llicenciada en història i enamorada del seu país. Fa 20 anys que està immersa en la música valenciana, a la qual es va introduir de la mà d’un dels grups més destacats de tots els temps: La Gossa Sorda.

Fa 10 anys s’embarca en la seva pròpia empresa en el sector de la indústria musical; Suport Produccions convertint-se així en la primera dona que dirigeix una productora de concerts i management del País Valencià.

Per ella han passat nombrosos grups, que han recorregut tota la nostra geografia i més enllà, i ha posat en marxa centenars de concerts i festivals, ajudant a crear un circuit de qualitat per als nostres músics. També ha produït concerts internacionals, com el de Carrer 13, Dub Inc, Miss Bolívia…i molt emotius com el 25 d’abril de 2015 en la plaça de toros de València, amb més de 1000 artistes i 30 actuacions.

De concerts de més de 15.000 assistents a l’aforament reduït de la Salà com a evolució natural, mostra de la seva maduresa i professionalitat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

Forma part de la nostra família i coneix totes les nostres notícies i programació.
Inscriu-te a LA SALÀ i inspira't amb nosaltres, és temps de crear i construir juntes/us

Valorem la teua privacitat, per això no t'enviarem spam ni facilitarem la teva informació a cap altre servei.

Back To Top
X